Wachtwoord vergeten?

PARTNERS

BUREAU WAARDENBURG
Bureau Waardenburg verricht onderzoek en adviseert op het gebied van ecologie en milieu; een breed terrein van relaties tussen dieren, planten, mensen en hun omgeving. Het bureau is ruim 30 jaar actief in het gehele traject van inventarisatie & onderzoek, visie- & planvorming, inrichting & beheer en effectenstudies en bestaat inmiddels uit ca. 60 medewerkers. Er worden jaarlijks meer dan 500 projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Kijk ook op www.buwa.nl.

 
DELTA MILIEU

Delta is de landelijke intermediair op het terrein van milieu en ecologie. Zij bemiddelen voor vaste banen, projecten en tijdelijk werk. Dit op een persoonlijke en oplossingsgerichte manier waarbij snelheid, kwaliteit en heldere afspraken voorop staan. Lees verder op www.deltamilieu.nl.

 

BUREAUS EN PROFESSIONALS
BWZ Ingenieurs werkt projectafhankelijk samen met andere bureaus en zelfstandig opererende professionals, zoals Neele en Schuurmans, Green Rivers en Aveco de Bondt.

 

AANNEMERIJ
Bij geïntegreerde contracten werken wij samen met aannemers, zowel in de aanbestedingsfase (EMVI-plannen) als gedurende de uitvoering van het werk (uitvoeringsontwerp, omgevingsmanagement, etc.). Ook sturen wij als ingehuurd projectleider namens de aanbestedende partij grote aannemers zoals Boskalis, Ooms en Marten en Van Oord aan op diverse dijkversterkingsprojecten.


Bookmark and Share